duminică, 3 mai 2015

Mega Shark vs. Giant Octopus (2009)

Gen: SF

Distributie: Lorenzo Lamas, Debbie Gibson, Vic Chao, Jonathan Nation, Mark Hengst

Regizor: Jack Perez [a mai regizat: Blast Vegas(2013), Some Guy Who Kills People(2011), 666: The Child(2006), Monster Island(2004), Wild Things 2(2004)]

Nota Gealapa: 3.05

Coasta Californiei este terorizata de doua creaturi marine preistorice care se infrunta pentru suprematie.

Acesta este cu siguranta cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Nici nu pot sa descriu cat de ridicol este. Incepand cu intriga slaba deja folosita pana la exasperare de cei de la SyFy si terminand cu efectele vizuale mai proaste decat multe gif-uri pe care le-am vazut, totul la acest film este absolut deplorabil. Pana si copiii inapoiati mintal vor avea probleme in a gasi acest film agreabil.

Distirbutia este una de calitate medie, pentru anii '80. Un Lorenzo Lamas aparent disperat, care nici in astfel de filme nu mai prinde rolul principal si o Debbie Gibson care odata cu aceasta prestatie a ingropat ce mai ramasese din cariera ei, fie ea actoriceasca sau muzicala. Sustin cu incredere ca interpretarea pe acre am avut-o eu la serbarea din clasa a IV-a a fost mai buna decat oricare prestatie din acest film.

Singura sansa a acestui film ar fi fost sa nu se ia atat de in serios, dar, din pacate, o face. Atunci cand rechinii tasnesc din apa si ataca avioanele care zboara la inaltimi considerabile nu ai cum sa diferi o astfel de scena decat cu zambete amare. Aceste zambete vor fi prezente pana la sfarsitul brusc, inexplicabil si lipsit de logica chiar si dupa standardele acestui film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!