vineri, 29 mai 2015

We Are What We Are (2013)

Gen: Horror

Distributie: Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner, Jack Gore, Michael parks

Regizor: Jim Mickle [a mai regizat: Cold in July(2014), Stake Land(2010), Mulberry St(2006)]

Incasari: 100.000 $

Filmul a obtinut 7 premii, printre care:
- Best Actress (Julia Garner), Austin Fantastic Fest, 2013
- Best Horor Film, Toronto After Dark Film Festival, 2013
- Best Director (Jim Mickle), Toronto After Dark Film Festival, 2013
- Best Cinematography (Fans Choice Award), Toronto After Dark Film Festival, 2013
- Best Kill, Toronto After Dark Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 71/100

O familie care urmeaza obiceiuri antice, isi vede amenintata existenta secreta, atunci cand zona in care locuiesc este inundata, iare fiicele Rose si Iris sunt obligate sa isi asume responsabilitati neobisnuite entru o familie.

Filmul este sumbru de la inceput, si o perioada buna de timp este un suspans cauzat de intarzierea intrigii. Cand in sfarsit incep sa se lege lucrurile te astepti ca totul sa capete viteza si intensitate dar acest lucru nu se intampla niciodata. Cand nu te mai astepti sa se mai intample ceva relevant in acest film, esti lovit de un final intens, socant si total neasteptat, care mai salveaza ultima impresie. Din pacate ritmul mult prea lent in care se intampla lucrurile face acest film plictisitor pe alocuri.

Distributia este in regula, cu nume cat de cat cunoscute care au oferit interpretari pe atat de bune pe cat le-au permis scenariul si personajele. I-as remarca pe Bill Sage, absolut infiorator si pe Julia Garner, care, dupa parerea mea, a avut cel mai complicat rol si l-a dus la capat cu succes.

Filmul este de fapt un remake mai depresiv si mai sumbru al filmului spaniol Somos lo que hay din 2010. As numi ca prinicipala calitate a filmului prestatia actorilor, iar ca defect major cumva dezvaluirea unei parti importante a intrigii desi destul de tarziu ca si timp, mult prea devreme pentru binele filmului, avand in vedere ritmul lent care urmeaza acel moment. O atentie sporita la cateva detalii ar fi facut din acest film unul foarte bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!