sâmbătă, 2 mai 2015

Man of Tai Chi (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Tiger Hu Chen, Keanu Reeves, Karen Mok, Hai Yu, Qing Ye

Regizor: Keanu Reeves [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 52/100

Maiestria unui luptator in Tai Chi il conduce pe acesta in lumea unui club de lupte ilegale.

Prima tentativa regizorala a lui Keanu Reeves nu este rea deloc. Acest film aduce impreuna doua lumi: una traditionala si una ultramoderna. Nu va asteptati la profunzime din partea acestui film. Principalul atu al acestuia il reprezinta, ca la orice film de gen, scenele de luta, care sunt intr-adevar foarte bune.

Distributia ni-l propune e acelasi Keanu Reeves intr-un rol negativ destul de bun. Pentru el, cu cat mai putine cuvinte cu atat mai bine. Protagonistul este Tiger Hu Chen, acre probabil este un nume in China, dar de care eu nu am auzit ana acum. Scenariul nu este facut de asa natura incat cineva sa se remarce din punct de vedere al interpretarii, dar parca totusi dialogurile au fost destul de neglijate si sunt momente destul de ciudate cu scene in care cuvintele nu au nici o legatura cu filmul.

Filmul promoveaza Tai Chi-ul cu brio, iar morala este aceeasi din fiecare film cu arte martiale, adica suntem invatati despre beneficiile ponderatiei si autocontrolului. FIlmul este facut mai degraba entru piata asiatica, poate de aceea nici nu a fost foarte popular in Europa si in State, dar Keanu Reeves si-a facut temele si desi avem parte de mult modernism, filmul seamana in continuare cu cele in care aparea Jackie Chan prin anii '80. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!