marți, 12 mai 2015

Kill Me Three Times (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Simon Pegg, Teresa Palmer, Alice Braga, Steve Le Marquand, Sullivan Stapleton

Regizor: Kriv Stenders [a mai regizat: Red Dog(2011), Lucky Country(2009), Boxing Day(2007), Blacktown(2005), The Illustrated Family Doctor(2005)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 30/100

Asasinul profesionist Charlie Wolfe ajunge in mijlocul a trei povest line de crime, razbunari si santaj dupa ce accepta un contract.

 Acestui film ii lipseste o directie clara pentru a fi cu adevarat bun. Prea multe accente comice ca sa fie cu adevarat un thriller reusit si prea multe scene serioase pentru a fi o comedie buna. Intriga nu este rea, iar ovestea se complica suficient de mult pentru a starni interesul. Desi se pot face filme excelente fara prea multe efectespeciale, parca un thriller are nevoie totusi de un numar minim de astfel de procedee.

Distributia nu ar fi fost rea, daca am fi vorbit de o comedie. Simon Pegg are o prestatie ok, dar nu poate fi credibil in rolul asasinului platit. El isi duce rolul la capat, ca de obicei, intr-un stil amuzant. Restul actorilor parca sunt croiti si ei din acelasi material. Ai senzatia ca toti se straduiesc sa ramana seriosi si stau sa izbucneasca in ras din moment in moment.

Filmul are si unele elemente ale unui thriller clasic, cum ar fi mortile violente, dar in contextul general nici acestea nu au efectul obisnuit. Pana la urma, filmul nu ofera o experienta ratata, dar nu ofera nici una completa. Este suficient de agreabil incat sa merite banii de popcorn. Daca aveti un simt al umorului mai negru va va placea cu siguranta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!