joi, 7 mai 2015

The Barber (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Scott Glenn, Chris Coy, Stephen Tobolowsky, Kristen Hager, Max Arciniega

Regizor: Basel Owies [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 39/100

Un barbier intra in contact cu doi barbati determinati sa descopere sursa unui rau. Un tata, a carui viata este distrusa in cautarea unui criminal si un fiu care incearca sa nu dobandeasca aceeasi obsesie ca tatal sau.

Acest film este o incercare mai degraba ratata. Intriga nu este tocmai rea, pentru a a oferit nenumarate posibilitati. Din pacate, din teama de a nu fi inteles, regizorul a facut loc unor scene care sa desconspire tot deznodamantul mult mai devreme decat e cazul. Din acele momente toul devine rutina si astepti inevitabila confirmare ca ai ghicit finalul.

Distributia nu este tocmai rea, dar actorii prezenti aici nu sunt chiar in apogeul carierei. Scott Glenn nu face un rol rau deloc. Interpretarea lui este credibila si pe alocuri sinistra. Din pacate, restul partenerilor sai de platou nu se ridica la acelasi nivel. In plus, chimia dintre el si colegii lui aproape ca nu exista, lucru care face multe scene sa para mecanice.

Din nefericire avem de a face cu un film clasic de mana a doua si sunt nevoit sa va sfatuiesc sa il treceti pe lista filmelor... hai sa nu zic de evitat, dar trebuie sa fie in coada listei voastre de prioritati cinematografice.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!