duminică, 17 mai 2015

Brightest Star (2013)

Gen: Drama

Distributie: Chris Lowell, Rose McIver, Jessica Szohr, Alex Kaluzhsky, Clark Gregg

Regizor: Maggie Kiley [a mai regizat: Dial a Prayer(2015)]

Nota Gealapa: 5.35
Metascore: 32/100

Dupa ce prima lui dragoste i-a frant inima, un proaspat absolvent de facultate incearca sa o recucereasca, dar descopera ca are de parcurs o calatorie mai importanta decat asta.

Acest scenariu este plin de bune intentii, dar sufera la punerea in practica a acestora. Ideea in sine este de admirat, dar dialodurile sunt stupide, iar actiunile personajelor lipsite de orice logica si total nesustenabile intr-o lume reala cu chirii, taxe si alte cheltuieli. E bine sa visezi, dar noaptea, cand  dormi.

In distributie apar sporadic cateva fete familiare, in roluri micute, cu mult prea putin timp de ecran pentru a conta. Protagonistul, Chris Lowell,  este slabut, iar personajul il pune in postura de a lansa o moda cu bancuri despre blonzi. Senzatia mea este ca el se straduieste prea tare sa fie Jake Gylenhall. Singura actrita cu un rol cat de cat important care a oferit o interpretare bunicica a fost Jessica Szohr, cu o restatie sensibila si cat de cat credibila.

In concluzie, daca ar fi sa aleg intre a revedea acest film si a face curatenie generala in casa, va spun ca in doua ore casa ar straluci de curatenie. Intocmai ca universul, pe care scenariul il aduce in dicutie de cateva ori, haosul este ingredientul principal din acest film. Va avertizez ca, urmarindu-l, s-ar putea sa aveti reactii absolut pacifiste de a rani pe cineva.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!