luni, 18 mai 2015

Paddington (2014)

Gen: Familie

Distributie: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Nicole Kidman, Lottie Steer, Ben Whishaw

Regizor: Paul King [a mai regizat: The Pajama Men: Last Stand to Reason(2011), The MIghty Boosh Live: Future Sailors Tour(2009), Bunny and the Bull(2009), Under One Roof(2007)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 516.000.000 $

Premii:
- Best Comedy, Empire Awards UK, 2015

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 77/100

Un pui de urs peruvian calatoreste pana in Londra in cautarea unui camin. Ajuns singur intr-o gara, el ii intalneste pe membrii familiei Brown, care ii ofera un Rai temporar.


Din cand in cand face furori pe ecran cate un animal umanizat. In perioada asta se pare ca este randul ursilor. Acest film este un fel de Ted pentru copii. Asta nu il face mai putin agreabil pentru adulti. Situatiile comice tipice filmelor de familie alterneaza perfect cu glumele serioase destinate parintilor care urmaresc acest film impreuna cu copiii lor. Am fost placut surprins de cat de mult mi-a placut acest film.

Distributia are cateva nume importante ale cinematografiei britanice. Actorii lasa impresia ca s-au simtit bine pe platourile de filmare, chimia dintre ei este destul de buna iar calitatea prestatiei artistice este cam cat putea sa fie de buna si credibila in asemenea circumstante. In afara de Sally Hawkins, care parca era din alt film, toti s-au descurcat foarte bine.

Acest film are toate sansele sa devina un clasic. Povestea este destul de coerenta, iar dialogurile sunt proasete si inteligente. Durata filmului este tocmai potrivita, acesta nefiind prelungit cu momente dramatice inutile. Efectele speciale, atatea cate sunt, sunt foarte bine realizate. Totul este aromatizat cu mici invataminte despre familie, dragoste si cum este sa fii un outsider. Singurul gand care ma ingrijoreaza este ca acest film va avea soarta lui Home Alone si peste ani voi incepe sa il urasc la fiecare Craciun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!