luni, 4 mai 2015

Summer in February (2013)

Gen: Drama

Distributie: Dominic Cooper, Emily Browning, Dan Stevens, Mia Austen, Hattie Morahan

Regizor: Chritopher Menaul [a mai regizat: Killing Jesus(2015), The Suspicions of Mr Whicher: The Murder in Angel Lane(2013), First Night(2010), Saddam's Tribe(2007), Secret Smile(2005)]

Buget: 5.000.000 lire sterline

Premii:
- Best Original Score - Special Feature, Hollywood Music in Media Awards, 2013

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 22/100

O poveste adevarata de dragoste, libertate si scandal intr-o colonie de artisti Edwuardieni din Cornwall.

Acest film este atat de "old schoole ca este demodat. Inca se fac filme bune care abordeaza teme de epoca, dar acesta nu este unul dintre ele. Este doar o productie ok, pe are o veti uita in trei zile.Inteleg ca povestea din film este una reala, poate si de aici limitarile scenariului si unele actiuni fara sens care nu fac altceva decat sa enerveze.

Distributia are cateva nume cunoscute in cinematografia britanica, dar nici unul cu adevarat important si nici unul care sa impresioneze, desi stilul asta arhaic de interpretare le cam place englezilor de obicei. E adevarat ca si situatiile in care i-a pus scenariul a facut aproape imposibila o interpretare credibila.

Singurul lucru remarcabil la acest film este peisajul de coasta impresionant. Mi-ar fi placut ca focusul sa fie mai degraba pe grupul artistic interesant in cadrul caruia se desfasoara actiunea, mai degraba decat pe povestea de dragoste. Macar asa poate as fi invatat ceva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!