vineri, 1 mai 2015

Dinoshark (2010)

Gen: SF

Distributie: Eric Balfour, Iva Hasperger, Aaron Diaz, Dan Golden, Humberto Busto

Regizor: Kevin O'Meill [a mai regizat: Sharktopus vs. Pteracuda(2014), Dracano(2013), Attack of the 50ft Cheerleader(2012), Dinocroc(2004)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 3.35

Un pui de rechin presitoric apare dintr-u ghetar toit datorita incalzirii globale. Trei ani mai tarziu acesta devine un predator feroce care omoara turisti si localnici in apele din Puerto Vallarta, Mexic. Protagonistul, Trace, este primul care vede creatura si isi vede prietenul murind, dar intampina dificultati sa ii convinga pe ceilalti ca o fiinta atat de straveche este vie si omoara oameni.

Consider ca merit un premiu pentru ca am rezistat pana la final. Niciodata nu o sa poti sa faci un astfel de film cu un buget mai mic decat premiul la loto din Romania.Intriga mai e cum cum mai e, dar a fost pusa in scena intr-un mod deplorabil. Efectele vizuale sunt jenante si probabil se predau acum in scolile de film, la capitolul asa nu".

Distributia, culmea, nu contine doar anonimi. Imi este mila de Eric Balfour. Cam cat de mult trebuie sa fi decazut si cat de disperat a ajuns, incat sa accepte sa participe la aceasta sarada. Saracul se simte ca se zbate, dar cu un asemenea scenariu si incojurat de mediocritate era destinat inca de la inceput esecului. Actorii din acest film au fost la fel de tepeni ca un crocodil care sta la panda.

Acest film este slab chiar si pentru o productie de televiziune. Nu va lasati pacaliti de imaginea interesanta de pe poster. In realitate, monstrul acestui film arata mult mai rau. Ar fi trebuit sa fiu ingrozit de aceasta creatura care poate fi ucisa doar daca o impusti in ochi, dar este vizibila atat de putin si arata atat de fals incat a reusit sa imi starneasca doar zambete... amare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!