marți, 19 mai 2015

Empire State (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Liam Hemsworth, Michael Angarano, Dwayne Johnson, Paul Ben-Victor, Jerry Ferrara

Regizor: Dito Montiel [a mai regizat: Boulevard(2014), The Son of No One(2011), Fighting(2009), A Guide to Recognizing Your Saints(2006)]

Buget: 11.000.000 $

Nota Gealapa: 5.75

Doi prieteni din copilarie planuiesc sa jefuiasca un depozit de bani. Un ofiter de politie sta, insa, in calea lor.

Acest film incepe cu o minciuna, si anume posterul. Acesta te face sa crezi ca printre protagonisti se vor afla si Dwayne Johnson si Emma Roberts, dar ei au roluri secundare. Povestea este destul de slabuta, iar ersonajele dezvoltate destul de superficial. Dialogurile sunt de multe ori ilogice iar intorsaturile e care le ia scenariul te fac sa dai ochii peste cap dezaprobator de cateva ori.

Distrubutia nu este rea, in ciuda manevrei amagitoare de a pune pe poster figuri care nu sunt atat de importante in economia filmului. Dwayne Johnson are un rol secundar, cu putin timp de ecran dar destul de important, iar prestatia lui este in ton cu evlotiile lui precedente, pentru ca acesta are un singur stil de interpretare pe care l-a folosit in toate filmele in care a jucat, fie ca a fost vorba de Speed sau Zana Maseluta. Emma Roberts este cantitate neglijabila in acest film iar resatatia ei aproape ca nu merita mentionata. Protagonistii au fost Liam Hemsworth si Michael Angarano, ambii cu evolutii decente si cam atat.

Personajul lui Mochael Angarano este motivul principal pentru care nu o sa va placa filmul. Este atat de enervant incat o sa va rugati sa moara in fiecare minut. Tot filmul astepti sa apara Dwayne Johnson, lucru acre nu prea se intampla. Daca snteti fani ai lui Liam Hemsworth puteti sa va uitat la acest film pentru ca aproape o ora o sa-l priviti facand nimic, sau puteti sa va cumparati un poster ca este cam acelasi lucru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!