vineri, 1 mai 2015

Nightlight (2015)

Gen: Horror

Distributie: Shelby Young, Chloe Bridges, Carter Jenkins, Mitch Hewer, Taylor Murphy

Regizor: Scott Beckk [a mai regizat: Spread(2012), The Bride Wore Blood(2006), University Heights(2004), Lost/Found(2003)]

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 27/100

Cinci prieteni joaca un joc intr-o adure "misterioasa", care are o istorie de a fi locul preferat pentru tinerii cu probleme care aleg sa se sinucida.

Se pare ca nici in 2015 nu a trecut moda productiilor filmate cu o singura camera de mana pentru mai mult "realism", prin "realism" intelegandu-se ca echipamentul profesional este prea scump si nu ni-l permitem. Bineinteles ca acest film iti da fiori, dar nu pentru ca are o poveste prea infricosatoare sau efecte acre fac sa ti se zbarleasca pielea pe tine. Singurul motiv pentru care acest film te face sa tresari este ca timp de o ora si jumatate tu vezi tot ce se intampla intr-o bezna totala, printr-o lumina de lanterna, asezonata cu zgomote foarte puternice si miscari bruste.

Distributia, ca de cele mai multe ori in astfel de filme, este compusa din tineri dorinici de afirmare, dar fara cunostiinte la Hollywood, nevoiti astfel sa isi incerce norocul in astfel de fiascouri. Absolut mediocrea si total lipsite de credibilitate interpretarile lor.

Scenariul este destul de subtirel, dar incearca sa construiasca o intriga cat de cat interesanta si intr-o oarecare masura reuseste. Spre lauda lui, filmul nu are multe dintre cliseele prezente in astfel de productii. Pentru a fi infricosator, acesta se bazeaza pe teama noastra de necunoscut. Din pacate, cea mai proasta parte din acest film este chiar finalul care lasa cateva intrebari capitale fara raspuns. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!