joi, 30 aprilie 2015

Banshee Chapter (2013)

Gen: Horror

Distributie: Katia Winter, Ted Levine, Michael McMillian, Corey Moosa, Monique Candelaria

Regizor: Blair Erickson [aflat la primul sau film]

Buget: 950.000 $

Premii:
- Scariest Film (Fans Choice Award), Toronto After Dark Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 62/100

Jurnalista Anne Roland exploreaza legaturile deranjante din spatele disparitiei unui prieten apropiat, un experiment chimic guvernamental si sursa unui semnal radio infiorator.

Daca ar fi beneficiat de un buget macar decent sunt convins ca acest film ar fi fost unul memorabil. Chiar si in aceste conditii de austeritate avem parte d eo stare permanenta de suspans si cateva sperieturi zdravene. Din pacate povestea avanseaza sarind peste niste detalii importante, catre un final confuz care nu iti raspunde aproape la nici o intrebare.

Distributia nu este cine stie ce, singura figura familiara fiin Ted Levine caruia i s-a oferit un personaje dubios. Din nefericire nici scenariul nu este vreo capodopera, astfel ca era greu sa avem parte de vreo interpretare emotionanta.

Pana la urma avem parte de o productie decenta, dar care lasa senzatia ca iroseste mult potential. Desi inceputul este unul foarte bun si promitator, restul filmului nu reuseste sa se ridice la acelasi nivel, dar cele cateva momente care te fac sa iti rozi unghiile, fac si ca acest film sa merite sa fie vazut. IN prima faza acest film ar fi trebuit sa fie regizat de Chritopher Nolan, dar acesta a renuntat pentru a regiza Interstellar.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!