vineri, 3 aprilie 2015

Mega Python vs. Gatoroid (2011)

Gen: SF

Distributie: Tiffany, Debbie Gibson, A Martinez, Kathryn Joosten, Kevin M Horton

Regizor: Mary Lambert [a mai regizat: Presumed Dead in Paradise(2014), Dark Path Chronicles: Behind the Characters(2008), Dark Path Chronicles: Making Of(2008), The Attic(2007), 14 Women(2007)]

Nota Gealapa: 3.90

Florida se confrunta cu o criza atunci cand pitoni uriasi ameninta populatia de aligatori.

Acesta este exact genul de film gandit si pus pe hartie de niste baieti care au tras dintr-o tigara cu procentaj scazut de tutun. Este atat de prost ca mi-a provocat o migrena. Problemele acestui film sunt multe. In primul rand efectele vizuale sunt atat de proaste incat desenele animate cu pokemoni sunt de doua ori mai credibile. In al doilea rand filmul nu se hotaraste pana la sfarsit daca sa se ia in serios sau nu. Unele scene flirteaza cu autoironia dar altele se vor a fi extrem de dramatice.

Distributia este si ea sub orice critica. Poti sa iti dai seama ca partea artistica va fi un esec cand membri distributiei nu au decat un nume. Singura figura cat de cat familiara este A Martinez, care este si el la fel de penibil si care cu aceasta prestatie si-a ingropat si ce mai ramasese din cariera lui.

Nimeni nu are niciodata asteptari prea mari de la un film produs de SyFi, dar acesta este prost chiar si dupa standardele lor. Pana la urma, daca aveti chef de un film cu monstri fara nici un pic de logica poate aruncati o privire, dar veti putea trece cu greu peste intriga care presupune ca niste crocodili a caror experienta era amenintata de niste serpi uriasi sunt indopati cu steroizi pentru a creste, dar pana sa creasca toti unii sunt mancati in continuare de serpi, care acum au si ei in organism steroizi si cresc, dar niste crocodili deja sunt mari si ii mananca si dn nou au steroizi in organism si cresc mai mult, dar serpii mananca oua de crocodil cu steroizi si cresc si ei tot mai mult, dar si crocodilii mananca oua de serpi si cresc chiar mai mult.......si tot asa. Nu va asteptati la Jurassic Park. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!