miercuri, 15 aprilie 2015

All Superheroes Must Die (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Jason Trost, Lucas Till, James Remar, Sophie Merkley, Lee Valmassy

Regizor: Jason Trost [a mai regizat: How to Save Us(2014), Wet and Reckless(2013), The FP(2011)]

Buget: 20.000 $

Nota Gealapa: 4.25

Patru super-eroi sunt rapiti de dusmanul lor de moarte si sunt fortati sa concureze intr-o serie de probe pentru a salva o multime de civili rapiti si raspanditi printr-un oras abandonat.

Acest film este o mare pierdere de vreme. Se anunta un film interesant macar din punct de vedere al efectelor, dar toti "super-eroii" raman in mod convenient fara puteri la inceputul filmului, astfel ca orice urma de speranta de a vedea ceva interesant dispare destul de repede. Desigur, la inceputul filmului nu stiam ca bugetul a fost doar 20.000 de dolari, mai putin decat unele filme studentesti din tari din lumea a treia. Intriga este subreda, scenele plictisitoare si pe parcursul filmului am cascat de parca nu mai dormisem de trei zile.

Distributia este si ea foarte slaba. Acesta este genul de film in care un actor se apuca de scris si de regizat si isi aduna prietenii din lumea filmului pentru a-l ajuta. Din pacate pentru el, se pare ca Jason Trost nu are foarte multi prieteni in lumea asta, pentru ca membrii acestei distributii sunt chiar mai anonimi decat el. Nu poate fi vorba despre valoare artistica a vreuneia din interpretarile din acest film.

Acest film este o copie a seriei Saw, realizata din ajutor social. Daca ne uitam la bugetul mai mic decat pretul unei garsoniere din Bucuresti, atunci ar trebui sa apreciem si cele doua-trei explozii pe care ni le ofera acest film, dar si cele fix patru gloante trase in intreg filmul. Bugetul a fost atat de mic incat au fost nevoiti sa rupa pagini intregi din scenariu chiar pe platourile de filmare si asta nu este nici o gluma. In plus, costumele suer eroilor au fost facute din costume de scafandru modificate. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!