duminică, 12 aprilie 2015

At the Devil's Door (2014)

Gen: Horror

Distributie: Ashley Rickards, Nick Eversman, Michael Massee, Mark Steger, Catalina Sandino Moreno

Regizor: Nicholas McCarthy [a mai regizat: The Pact(2012)]

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 47/100

Cand o agenta imobiliara tanara si ambitioasa incearca sa vanda o casa cu un trecut subred, calea i se intersecteaza cu fetita cu probleme despre care crede ca este fiica disparuta a celor care au detinut casa. Impreuna cu sora ei incearca sa o ajute dar ajung sa aiba un conflict cu o forta supranaturala.

Filmul, cunoscut si sub numele de Home, incepe greu si dupa vreo 15 minute am crezut ca o sa adorm, dar incet incet au aparut suficiente momente care m-au facut sa tresar. Povestea este slabuta, deloc originala si plina de clisee. Toate momentele infricosatoare se bazeaza exclusiv pe aparitii surpriza si zgomote puternice. La partea de efecte nu exista nimic revolutionar; sunt aceleasi din orice film mediocru.

Distributia este alcatuita din tineri anonimi, asa cum se intampla din acate in marea majoritate a filmelor horror moderne. Scenariul ne propune o mica surpriza la acest capitol. Intalnim ceea ce la atletism s-ar chema "iepure". Avem o falsa protagonista pentru inceputul filmului, adevaratul rol principal dezvaluindu-se abia dupa moartea acesteia.

Filmul are probleme mari cu logica temporala. Sare prin diverse perioade de tip fara sa te anunte si devine confuz pe alocuri. In ciuda tuturor acestor aspecte negative, are ceva, nu imi dau seama ce, care il face placut... un fel de placere vinovata, fapt pentru care va si ramane in colectia mea personala. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!