duminică, 5 aprilie 2015

In a World... (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Lake Bell, Fred Melamed, Michaela Watkins, Rob Corddry, Alexandra Holden

Regizor: Lake Bell [aflata la primul lungmetraj]

Incasari: 3.000.000 $

Premii:
- Breakthrough Performance Behind the Camera (Lake Bell), Pheonix Film Critics Society Awards, 2013
- Waldo Salt Screenwriting Award (Lake Bell), Sundance Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 79/100

O antrenoare de voce semi-ratata ajunge sa concureze pentru un job impotriva tatalui ei arogant si a protejatului acestuia.

"Dragut" este cuvantul care caracterizeaza acest film. Este destul de amuzant, dar nu memorabil, este destul de captivant, dar nu iti creste pulsul prea mult. Nu va asteptati sa radeti cu hohote. Filmul este interesant prin faptul ca abordeaza un subiect nu tocmai comun, acela al celor care dubleaza voci pentru filme, dar pierde prin faptul ca nu se concentreaza destul de mult pe acest lucru si arunca in prim-plan niste probleme banale de familie.

Distributia este in regula si are suficiente fete familiare, dar pentru ca a fost si scriitoare, si regizoare, si protagonista, Lake Bell a avut grija ca singura persoana care straluceste in acest film sa fie ea. Ce-i drept, "stralucire" este cam mult pentru prestatia ei, dar are o interpretare buna si cu siguranta cel mai mult timp de ecran.

Dialogurile dintre personaje sunt destul de interesante dar uneori replicile actorilor se suprapun si poate fi destul de greu de urmarit ce spun. Daca treceti de primele zece minute, o sa gasiti acest film destul de agreabil si un motiv suficient pentru a manca o punga de floricele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!