marți, 28 aprilie 2015

Ride Along (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, John Leguizamo, Bruce McGill

Regizor: Tim Story [a mai regizat: Think Like a Man Too(2014), Think Like a Man(2012), Hurricane Season(2009), 4: Rise of the Silver Surfer(2007), Fantastic Four(2005)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 309.000.000 $

Premii:
- Choice Movie Actor: Comedy (Kevin Hart), Teen Choice Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 41/100

Un paznic trebuie sa dovedeasca fratelui politist al iubitei lui ca este demn de aceasta si petrece alaturi de el 24 de ore de patrulare prin Atlanta.

O comedie bunicica, cu un buget care i-a permis, atunci cand a fost nevoie, sa mascheze lipsa de umor cu efcte speciale care sa iti ia ochii. Filmul reuseste sa mentina interesul crescut aproape pe intreaga durata a filmului. Din pacate este destul de previzibil, unele personaje sunt dezvoltate insuficient de mult iar scenariul propune pe alocuri niste dialoguri foarte superficiale.

Distributia este rincipalul avantaj al filmului, dar, in mod paradoxal, si unul din lucrurile care il trage in jos. Avantaj pentru ca nu stiu daca alti protagonisti ar fi dus la capat mai bine acest film, iar dezavantaj pentru ca Ice Cube nu mai impresioneaza demult pe nimeni in rolul durului, iar Kevin Hart, cu acelasi stil isteric, devine obositor la un momentdat. Surpriza placuta pentru mine a fost sa il vad pe Dragos Bucur, dar rolul a fost destul de mic si nici nu m-a impresionat prea tare cu prestatia lui. Dar acesta poate fi un rim pas pentru ca el sa ajunga la Hollywood.

Desi nu este nici pe departe cea mai memorabila comedie pe care am vazut-o, recunosc ca m-am distrat destul de bine urmarind acest film, asta in ciuda scenariului destul de gaunos. Daca sunteti fani Kevin Hart cel mai probabil va veti bucura de acest film, in caz contrar nu sunt atat de sigur.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!