luni, 6 aprilie 2015

Albatross (2011)

Gen: Drama

Distributie: Felicity Jones, Jessica Brown Findlay, Sebastian Koch, Harry Treadaway, Josef Altin

Regizor: Niall MacCormick [a mai regizat: Complicit(2013), The Song of Lunch(2010), Margaret Tatcher: The Long Walk to Finchley(2008), Transit(2005)]

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 42/100

Beth, o adolescenta tocilara, se imprieteneste cu Emilia, o scriitoare aspiranta noua in oras. Nu dureaza mult pana Emilia are o aventura cu tatal lui Beth, care poate avea consecinte devastatoare.

 Cocluzia acestui film este ca nu e buna prea multa moralitate si cateodata este bine sa nu ai constiinta. Povestea ne propune o intriga interesanta si destule dialoguri savuroase si amuzante. Filmul supureaza sensibilitate, inocenta dar si o doza de perversitate. Din pacate senzatia este ca regizorul a fost retinut si nu a dat frau liber oortunitatilor oferite de poveste.

Distributia este foarte ok pentru un film britanic, avand in componenta destule nume britanice importante. Felicity Jones este absolut adorabila, ca intotdeauna, si, desi prestatia ei este ok, de aceasta data este eclipsata de mult mai putin cunoscuta Jessica Brown Findlay, care reuseste in acest film o interpretare deosebita, credibila si plina de sex appeal.

Desi destul de amuzant, acest film nu este o comedie Este despre maturizare, in primul rand, si despre o criza de varsta mijlocie in al doilea, care se intampla sa aiba exact dozele potrivite de umor si sex.Baietii au o oportunitate aici de a dovedi partenerelor cat de sensibili sunt.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!