sâmbătă, 18 aprilie 2015

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin

Regzior: Thor Freudenthal [a mai regizat: Diary of a Wimpy Kid(2010), Hotel for Dogs(2009)]

Buget: 90.000.000 $
Incasari: 300.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 39/100

Pentru a-si salva locul de refugiu unde sunt in siguranta, fiul lui Poseidon si prietenii lui pornesc intr-o aventura spre Marea Monstrilor, pentru a gasi Lana de Aur si sa impiedice un rau antic sa invie.

Ca si primul film din serie, banuiesc entru ca nu l-am vazut, este ur si simplu o priductie de familie cu un buget de blockbuster. Din acest motiv, este de departe cel mai bine realizat film de familie, care va lasa cu gura cascata copiii, dar nu ii va impresiona foarte tare pe cei mai experimentati si harsaiti rin multe filme. Sunt cateva efecte si scene interesante, dar cam atat. Intriga este cel utin ciudata si infantila, motiv pentru care este greu sa iei filmul in serios.

Distributia nu are nume impresionante, dar are tineri dornici de afirmare care au avut interretari decente si doar atat puteau realiza cu un asemenea scenariu. Nu prea ai cum sa empatizezi cu personajele din acest film. Nu cred ca i se va rupe inima in doua cuiva de mila unui ciclop care are nevoie de un frate.

Din cand in cand avem nevoie de o astfel de aventura infantila pentru a ne lua gandul de la lucruri serioase, asa ca nu vad nici un motiv pentru care sa nu il vedeti macar odata. Pe langa cateva scene interesante, scenariul propune si cateva glume destul de bune, unele cu referinte biblice, un inceput de drgaoste adolescentina si problme failiare de asemenea specifice pubertatii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!