marți, 21 aprilie 2015

Sorority Party Massacre (2012)

Gen: Horror

Distributie: Thomas Downey, Ed O'Ross, Marissa Skell, Eve Mauro, Yvette Yates

Regizor: Chris W. Freeman [a mai regizat: Beast Mode(2015), Mirror Image(2012)]

Nota Gealapa: 2.65

Studente sexy trebuie sa faca fata unui criminal in serie o afinitate pentru fetele tinere.

Prima impresie poate fi ca titlul ne povesteste, practic, tot filmul. Din fericire, sau din pacate, inca nu imi dau seama nu se intampla acest lucru. Poate ar fi fost mai bine ca acest film sa fie despre 50 de tineri omorati la o petrecere, pentru ca ce se intampla de fapt este cu mult mai rau. Se alterneaza momentele horror care se vor serioase cu cele de caricatura, intentionata sau nu, astfel ca nu mai stii daca aceasta productie se ia in serios sau nu.

Distributia contine surprinzator de multe nume cunoscute, chiar daca unele de plan secund sau altele despre care nu mai credeam ca exista. Acestea fiind zise, atat actorii experimentati cat si cei tineri si dornici de afirmare au avut prestatii execrabile. Nu inteleg de ce ai accepta ca actor, tanar sau experimentat, sa accepti de bunavoie sa te compromiti luand parte la un asemenea proiect, pentru ca nu cred ca vreunul dintre ei a citit scenariul si si-a spus ca asta e filmul cu care va castiga un Oscar.

Fiind probabil vorba de un film ieftin, regizorul a apelat la trucuri ieftine, aceleasi pe care le intalnim peste tot, adica nuditate si scene de lesbianbism de exemplu. Incarcand sa faca actiunea mai interesanta, scriitorii au introdus tot felul de schimbari de situatii in scenariu. Unele au fost previzibile, altele nu, dar toate aceste schimbari sunt atat de multe incat se pierde si putina farama de logica e care o are filmul si ajungi sa nu mai intelegi cine pe cine a omorat si de ce. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!