duminică, 26 aprilie 2015

CLONED: The Recreator Chronicles (2012)

Gen: SF

Distributie: Stella Maeve, Alexander Nifong, J. Mallory McCree, John de Lancie, Laura Moss

Regizor: Gregory Orr [a mai regizat: The Day They Died(2003), Secret D-Day(1998), Hollywood Commandos(1997), Jack L. Warner: The Last Mogul(1993)]

Nota Gealapa: 5.20

Un grup de adolescenti dau peste un laborator secret si trebuie sa isi infrunte clonele.

Intriga acestui film este mai subtire decat gheata de pe Herastrau in februarie. Aceasta vine la pachet cu o serie de efecte vizuale facute parca in Paint. Toppingul este asigurat de un scenariu plin de timpi morti, dialoguri idioate si actiuni fara nici o logica.

Distributia este una anonima. Iti dai seama ca esti sarac atunci cand ai nevoie de o fata familiara pe care sa o pui e afis si ti-l permiti doar pe John de Lancie. Cei trei protagonisti, dupa ce ca era aproape amatori, au mai fost pusi si in situatii ipocrite in care era greu sa fie credibili. Chiar si asa, as spune ca Stella Maeve face un dublu-rol destul de bun si s-ar putea sa mai auzim de ea.

Filmul primeste nota de trecere doar pentru un final interesant, desi previzibil. In rest, as spune ca indiferent cat de mari fani ai genului ati fi, puteti sa dormiti linistiti daca nu bifati acest film. Nu pierdeti nici o teorie revelatoare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!