duminică, 26 aprilie 2015

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Gen: Horror

Distributie: Andrew Jacobs, Jorge Diaz, Gabrielle Walsh, renee Victor, Noemi Gonzalez

Regizor: Christopher Landon [a mai regizat: Burning Palms(2010)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 183.000.000 $

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 42/100

Jesse incepe sa experimenteze lucruri inexplicabile dupa moartea vecinei lui. Cand incepe sa investigheze nu dureaza mult pana afla ca a fost ales sa fie posedat de o entitate demonica si este doar o chestiune de timp pana va fi in totalitate sub controlul acesteia.

Filmul se alatura unui grup numeros de alte productii cu idei laudabile, dar mijloace de relizare precare. Astfel, avem parte de inca un film filmat cu o singura camera, lucru care demult nu mai ajuta la cresterea tensiunii si nu face altceva decat sa enrveze printr-o imagine tremuranda si detalii pierdute. Acesta este parte a unei serii din care marturisesc ca nu am vazut nici un film pana acum, dar acest lucru nu este o problema pentru ca acestea sunt independente unul de altul. Cred, totusi, ca le voi vedea si pe cele mai vechi.

Distributia este compusa din niste mexicani anonimi dornici de afirmare, dar cand o mana de actorasi incearca sa isi faca loc toti prin obiectivul unei singure camere este rgeu sa obtina cineva tim suficient de ecran pentru a se face remarcat. As spune chiar ca prestatiile lor trag filmul in jos.

Chiar cu aceste mijloace precare si a unui inceput groi, a doua jumatate a filmului ofera destula tensiune si propune cateva efecte interesante. Desi incasarile sunt uriase entru felul in care arata, inteleg ca acesta este cel mai nereusit film al seriei din acest punct de vedere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!