joi, 9 aprilie 2015

Earth to Echo (2014)

Gen: Aventura

Distributie: Teo Halm, Astro, Reese Hartwig, Ella Wahlestedt, Jason Gray-Stanford

Regizor: Dave Green [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 13.000.000 $
Incasari: 39.000.000 $

Premii:
- Truly Moving Picture Award, Heartland Film Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 53/100

Dupa ce primesc o serie de mesaje criptate ciudate, un grup de copii porneste intr-o aventura impreuna cu un extraterestru care are nevoie de ajutorul lor.

Nu credeam ca pana si filmele pentru copii vor ajunge sa fie filmate la persoana intai. Din pacate, in acesta asa se intampla si este mare pacat pentru ca filmul ar fi utut fi mult mai bun si mai interesant daca era filmat normal. Spun asta pentru sunt cateva efecte foarte reusite care ar fi putut fi puse mai bine in valoare de actiunea din jurul lor.

Distributia este formata din copii talentati, dar nu prea. Momentele in care acestia au reusit sa fie credibili se pot numara pe degete. Intepretarea lor este putin este mediocru, dar nici nu puteau face mare lucru cu un asemenea scenariu, avand in vedere experienta lor infima.

Pana la urma, acest film este un fel de "ET il intalneste e Wall-E" si poate fi savurat cu adevarat doar de copii sau de cei pentru care nu conteaza absolut deloc daca  un film este realistic sau nu. La sfarsit se lasa si posibilitatea unui sequel, desi nu stiu cine ar fi interesat de asa ceva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!