duminică, 12 aprilie 2015

Seventh Son (2014)

Gen: Fantastic

Distributie: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Alicia Vikander, Antje Traue

Regizor: Sergey Bodrov [a mai regizat: Fool's Game(2014), Drunken Sailor (2007), Mongol(2007), Koshpendiler(2005), Bear's Kiss(2002)]

Buget: 95.000.000 $
Incasari: 128.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 30/100

Tanarul Thomas este ucenicul vraciului local, de la care invata sa lupte impotriva spiritelor malefice. Prima lui mare provocare o are atunci cand Malkin scapa din cusca ei cand vraciul este plecat.

Am ramas cu sentimente amestecate despre acest film. Pe de-o parte avem o oarecare lipsa de originalitate, cu o intriga destul de familiara, iar pe de alta parte avem parte de cateva efecte speciale si vizuale foarte bune care te lasa cu gura cascata. Senzatia este ca acestui film ii lipseste ceva pentru a fi cu adevarat bun; poate este regia, poate este scenariul...nu imi dau seama. Cert este ca nu am empatizat cu nici un personaj.

Distributia este foarte buna, cu nume importante si in acelasi timp surprinzatoare. Julianne Moore, despre care pana nu demult credem ca poate juca doar in comedii romantice si drame, are inca in rol in care nu asteptam ca o voi vedea vredata si pe care il duce la capat cu succes. La polul opus este Jeff Bridges, a carui prestatie mi se pare un esec total. Interpretarea protagonistului, Ben Barnes, este cumva la mijloc, adica decenta, dar nu impresionanta.

Din pacate trailerele sunt mult mai bune decat filmul in acest caz. Ritmul in care progreseaza ovestea este total gresit si cu greau am fost captivat de cateva scene. Sunt aproape sigur ca filmul este mai slab decat cartea care l-a inspirat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!