duminică, 12 aprilie 2015

Rendition (2007)

Gen: Drama

Distributie: Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Meryl Streep, Alan Arkin

Regizor: Gavin Hood [a mai regizat: Ender's Game(2013), Tough Trade(2010), X-Men Origins: Wolverine(2009), Tsotsi(2005), W pustyni i w puszczy(2001)]

Buget: 27.500.000 $
Incasari: 13.000.000 $

Premii:
- Best Narrative Feature, Mill Valley Film Festival, 2007

Nota Gealapa: 7.20
Metascore: 55/100

Un analis CIA pune la indoiala misiunea pe care o are dupa ce este martorul unei metode de interogare neortodoxa, in incinta unui centru de dententie din afara SUA.

Din cand in cand imi cade in mana dvd-ul unui film mai vechi pe care l-am scapat in totalitate. De multe ori se dovedeste ca nu am ratat nimic important dar de aceasta data ma bucur ca am vazut acest film, pentru ca este unul foarte bun. Actiunea este intensa si reuseste sa te captiveze pana la final. Desi nu este previzbil, se termina totusi cam brusc lasand multe intrebari fara raspuns.

Distributia contine nume importante, care desi nu au prestatii memorabile, sunt interpretari solide care ofera credibilitate filmului. neavand neaparat pe cine sa remarc, am de facut o singura observatie, si anume ca se pare ca odata cu trecerea anilor Meryl Streep se descurca din ce in ce mai bine in personaje antipatice care incep sa ii vina ca o manusa.

Se vede ca munca de cercetare dusa pentru acest film a fost fara greseala. Nu pare nimic nelalocul lui sau lipsit de logica. Coloana sonora completeaza si ea actiunea intensa si o cinematografie aproape poetica. Filmul abordeaza un subiect de care se teme de multe ori chiar si presa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!