sâmbătă, 4 aprilie 2015

Barefoot (2014)

Gen: Romantic

Distributie: Evan Rachel Wood, Scott Speedman, J.K.Simmons, Treat Williams, Kate Burton

Regizor: Andrew Fleming [a mai regizat: No Heroics(2009), Hamlet 2(2008), Nancy Drew(2007), The In-Laws(2003), Paranormal Girl(2002)]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 22/100

Fiul problema al unei familii bogate intalneste o pacienta a unui spital de psihiatrie, care a trait in izolare toata vata. El o ia pe tanara naiva si merge impreuna cu ea la nunta fratelui sau.

Acest film are charisma din plin. Este destul de original, destul de amuzant si extrem de sensibil. Desi nu are nimic spectaculos nici cand vine vorba despre poveste, nici cand vine vorba despre modul in care este realizat, cumva reuseste sa fie foarte agreabil. Din pacate, succesul acestui film va incuraja si alti saraci sa realizeze productii ieftine cu gandul ca vor da lovitura.

Nu reusesc sa imi dau seama daca distributia este buna sau nu. Ce-i drept, sunt destule fete familiare, dar pe de alta parte toti sunt actori din categoria a doua, daca pot sa spuna sa. Din fericire se pare ca le-a placut acest proiect pentru ca toti par sa isi fi dat interesul la maxim pentru reusita filmului. Cea care straluceste cel mai mult este Evan Rachel Wood, care dupa aceasta prestatie extrem de sensibila si credibila are sanse sa prinda roluri in productii mai importante.

Nu va ganditi ca scapati de clisee sau de mici lipsuri de logica; sunt si ele prezente, dar cumva reusesc sa treaca fie neobservate, fie sa fie tolerate. Lucrul pe care il apreciez si care deosebeste acest film de multe comedii romantice este ca nu iti indeasa moralitate pe gat. Lucrurile sunt pur si implu asa cum sunt, fara sa le judece nimeni.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!