marți, 26 mai 2015

Neighbors (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Ike Barinholtz, Carla Gallo

Regizor: Nicholas Stoller [a mai regizat: Entry Level(2012), The Five-Year Engagement(2012), Get Him to the Greek(2010), Forgetting Sarah Marshall(2008)]

Buget: 18.000.000 $
Incasari: 540.000.000 $


Premii:
- Best Comedy TV Spot, Golden Trailer Awards, 2014
- Best Comedy Poster, Golden trailer Awards, 2014
- Best Shirtless Performance (Zac Efron), MTV Movie Awards, 2015
- Best Duo (Zac Efron, Dave Franco), MTV Movie Awards, 2015
- Best WTF Moment (Seth Rogen, Rose Byrne), MTV Movie Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 68/100

Dupa ce sunt fortati sa fie vecini cu o fratie, un cuplu de parinti proaspeti fac tot ce le sta in putiinta pentru a-i alunga.

Producatorii au facut un scenariu smecheresc prin care au incercat sa atraga public de toate varstele, iar aceasta miscare le-a iesit destul de bine, daca ne uitam a incasari. Au incercat sa evite cliseele, dar e destul de greu astazi sa faci ceva ce nu s-a mai facut. Sunt destule scene amuzante insa, care sa puna in umbra lucrurile mai putin bune.

Distributia este excelenta. Seth Rogen este amuzant prin definitie, chiar daca nu face vreun rol memorabil aici. Multitudinea de fete cunoscute asigura un standard destul de bun al prestatiei artistice. Nu este genul de film care sa iti aduca un Oscar, dar daca trebui sa remarc pe cineva, l-as nominaliza pe Dave Franco, care incet incet isi face un nume solid in industrie.

Filmul este exact asa cum v-ati astepta sa fie, deci previzibil. Este nepoliticos, putin vulgar, asezonat cu niste sani pentru a-i tine in fata ecranelor pe tineri, putin violent si din cand in cand amuzant. Un mare minus din punctul meu de vedere, este lipsa de chimie dintre Rogen si Byrne. Au multe scene in care vor sa para spontani, dar emana falsitate prin toti porii. Interesant este ca, la un moment dat, banii s-au terminat, iar actorii au trbeuit sa renunte la bani din onorariul lor pentru ca filmul sa ajunga la final.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!