duminică, 10 mai 2015

Freezer (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Dylan McDermott, Peter Facinelli, Yuliya Snigir, Rafael Petardi, Andrey Ivchenko

Regizor: Mikael Salomon [a mai regizat: Big Driver(2014), Blue Lagoon: The Awakening(2012), Drew Peterson: Untouchable(2012), The Lost Future(2010), Who Is ClarkRockefeller?(2010)]

Nota Gealapa: 5.45
Metascore: 40/100


Robert este un om obisnuit confruntat cu circumstante iesite din comun. Este incuiat intr-un congelator de catre mafioti rusi care cred ca el a furat 8 milioane de dolari.

Unul din lucrurile care ma enerveaza cel mai tare il reprezinta filmele care, chiar si in absenta unei baze solide, vor sa para mult mai destepte decat sunt sau pot fi de fapt. Este si cazul acestui film, acre de dragul cat mai multor schimbari radicale de situatii sare de mult prea multe ori peste logica facandu-te sa iti tragi palme, metaforice bineinteles. Productia a avut un buget limitat care nu i-a permis decat o singura locatie de filmare si anume un congelator. Un film a carui actiune se desfasoara in intregime intr-un spatiu atat de restrans nu se poate baza decat pe un scenariu foarte bun, crae in acest caz lipseste, din pacate.

Distributia este si ea una de mana a doua, formata in mare arte din actori rusi, dornici de afirmare la Hollywood. Numele cel ami important de pe afis este Dylan McDermott. Nici macar el nu a avut o prestatie cine stie ce, de multe ori emanand un aer de falsitate, ce-i drept nici dialogurile propuse de scenariu nu l-au ajutat prea mult. In plus, acesta apare in absolut fiecare cadru din acest film. Este putin prea mult McDermott pentru mine.

Filmul a abordat unul din acele subiecte care, desi a fost folosit de nenumarate ori, are in continuare destul potential nefolosit. Din pacate acest film nu aduce nimic nou si impresia mea este ca avem parte de un SAW, mult mai slab realizat si fara partile cu oameni dezmembrati, iar intorsaturile din scenariu sunt in acelasi timp neasteptate, dar si previzibile. O sa intelegeti ce vreau sa spun daca o sa va uitati la film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!