sâmbătă, 30 mai 2015

Parallels (2015)

Gen: SF

Distributie: Mark Hapka, Jessica Rothe, Eric Jungmann, Constance Wu, Yorgo Constantine

Regizor: Christopher Leone [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.35

O cladire misterioasa este o poarta catre un infinit de Pamanturi paralele.

Personal, am o slabiciune pentru filmele cu universuri paralele, indiferent ca sunt lungmetraje sau seriale, asa ca din start acest film a pornit cu o bila alba pentru mine. Nu ma asteptam la vreo mega-productie, asa ca am primit exact ce ma asteptam, si anume un filmulet ieftin, cu o idee interesanta, dara fara resurse materiale suficiente pentru a dezvolta pivestea suficient. Sunt foarte multe intrebari care raman fara raspuns, air finalul este mult prea brusc si nu lamureste nimic.

Distributia trage putin filmul in jos. Avem parte numai de actori cvasianonimi, care nu au reusit sa ofere cine stie ce interpretari, desi pe unii dintre ei scenariul nu i-a incurcat deloc in acest sens. Nu se poate remarca vreo prestatie impresionanta, dar macar nu pot remarca nici una extrem de proasta.

Ca o parte pozitiva a filmului tin sa mentionez ca lumile paralele au fost create destul de ok, iar eu sunt pretentios cand vine vorba de universuri paralele. Acest scenariu are potential mai degraba pentru un serial, care sper sa se faca. Desi a existat mai demult un serial cu acelasi subiect, simt ca suntem pregatiti pentru inca unul, facut cu tehnologia actuala.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!