luni, 25 mai 2015

Mischief Night (2013)

Gen: Horror

Distributie: Ian Bamberg, Noell Coet, Adam C. Edwards, Stephanie Erb, Daniel Hugh Kelly

Regizor: Richard Schenkman [a mai regizat: Abraham Lincoln vs. Zombies(2012), The Man from Earth(2007), And Then Came Love(2007), Muckraker!(2006), A Diva's Christmas Carol(2000)]

Nota Gealapa: 5.55

Tanara Emily Walton, care sufera de orbire psihosomatica in urma accidentului in care mama ei a murit, trebuie sa invoce toate simturile sale pentru a se proteja pe sine si pe cei dragi de un intrus misterios.

Pentru ca Halloweenul a fost mult prea uzat, producatorii acestui film s-au gandit sa inventeze de nicaieri o sarbatoare asemanatoare, doar cu un alt nume, pentru a servi drept intriga. Este inutil sa mentionez superficialitatea acestei povesti si gaurile uriase de logica, gauri ce vor provoca destule oftaturi si ochi dati peste cap. Filmul este totusi bun ca pretext de a da gata rapid o punga de popcorn, intr-o seara cand nu mai sunteti chiar vigilenti din cauza oboselii.

Distributia contin cate figuri familiare de mana adoua, care fara exceptie mor dupa cateva minute de ecran. Protagonistii sunt absolut anonimi si probabil asa vor si ramane. Singura care s-a ridicat cumva cu un nivel de clasa superior celorlalti a fost Noell Coet, care a oferit pe langa unele ipostaze ridicole si cateva scene bunicele.

Trailerul este inselator si mincinos. Te face sa crezi ca vei avea parte de o combinatie intre The Purge si Scream, dar nu primesti decat niste clisee din cele doua filme. E drept, exista si cateva momente de suspans care se vor finaliza cu ceva tresariri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!