joi, 31 august 2017

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Gen: Actiune, Aventura, Comedie

Distributie: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher

Regizor: Jonatha Liebesman [a mai regizat: Wrath of the Titans(2012), Battle Los Angeles(2011), The Killing Room(2009), The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning(2006), Darkness Falls(2003)]

Buget: 125.000.000 $
Incasari: 1.005.000.000 $

Premii:
- Worst Supporting Actress (Megan Fox), Razzie Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 31/100

Cand un mafiot ameninta New Yorkul, un grup de testoase mutante razboinice trebuie sa iasa din intuneric pentru a-si apara casa.

Un film ieftin si nu ma refer la buget cand spun asta. Este superficial si nici macar nu s-a straduit sa fie altfel. Este o moda a zilelor noastre sa se ecranizeze toate personajele de desene animate sau benzi desenate din copilaria generatiei mele, sa se impacheteze frumos in efecte scumpe ca sa se vanda si copiilor de azi. O tactica de succes daca ne uitam la incasarile acestui film. Singurele lucruri care lucreaza in favoarea lui saunt cateva scene de actiune foarte bune ce-i drept si o amana de glume care au atins tinta. In rest nu am vazut nimic ce sa numai fi vazut deja in alte 20 de filme.

Distributia nu este cine stie ce, chiar daca pe ici pe colo sunt cateva figuri cunoscute. Dar cu o majoritate formata din actori de mana a doua si un scenariu mediocru, rezultatul nu putea fi de cat niste interpretari si ele mediocre, unele chiar jenante. Sequelul acestui film a aparut in 2016 si o sa il vad in curand, dar sper ca pana la acest film producatorii au omorat personajul lui Megan Fox, pentru ca ea a fost de departe cea mai slaba.

Cand eram eu mic au mai fost niste filme cu testoasele ninja si vreau sa va spun ca acelea au fost mult mai bune. Michael Bay, care le-a regizat pe primele, s-a multumit sa fie doar producator acum si cred ca a fost prima idee proasta dintr-un sir de idei proaste. Nu cred ca acest film ar fi putut fi pe placul altcuiva decat a unui fac inrait al acestor personaje, daca exista asa ceva. Nu cred ca merita sa isi piarda cineva timpul sa il vada. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!