joi, 3 august 2017

Surfer, Dude (2008)

Gen: Comedie

Distributie: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Willie Nelson, Alexie Gilmore, Jeffrey Nordling

Regizor: S.R. Bindler [a mai regizat: Hands on a Hard Body: The Documentary(1997)]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 16/100

O poveste despre un surfer care are o criza existentiala.

Este cu siguranta o comedie proasta. O poveste banala si superficiala care ar fi trebuit sa fie pretext pentru o cantitate uriasa de glume ieftine, dintre care unele sa loveasca la tinta. Scenaristii insa nu au fumat ce trebuia cand au facut acest film cu oameni fumati, asa ca umorul apare sporadic si atunci iti provoaca maxim un zambet. In afara de cateva melodii reggae foarte bune din coloana sonora, acest film nu are nimic memorabil.

Distributia este neasteptat de impresionanta, dar acest lucru nu foloseste la nimic. Senzatia este ca toti acesti actori foarte mari au fost mintiti ca iau parte la un proiect impresionant, iar cand si-au dat seama de inselaciune si-au bagat efectiv picioarele si si-au facut de cap. Stim deja pana acum ca Matthew McConaughey si Woody Harrelson fie reusesc, fie o dau in bara impreuna.

Acest film are vreun scop, vreun sens...ne da vreo lectie? Poate doar daca sunteti unul din oamenii aia care vad chestii si intr-o piatra, altfel acest film nu are nici un sens. Este vreo sansa sa va placa? As spune ca depinde de substantele consumate inainte. Il recomand cuiva? Celor care fac surf in Venus. Stiu ca nu face nimeni surf in Venus. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!