duminică, 13 august 2017

Swiss Army Man (2016)

Gen: Drama, Aventura, Comedie

Distributie: Paul Dano, Daniel Radcliffe, Mary Elizabeth Winstead, Antonia Ribero, Timothy Eulich

Regizor: Dan Kwan [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 10.000.000 $

Premii:
- Audience Award, Neuchȃtel International Fantastic Film Festival, 2016
- Imaging the Future Award, Neuchȃtel International Fantastic Film Festival, 2016
- International Critic's Award, Neuchȃtel International Fantastic Film Festival, 2016
- Best Feature Length Film, Sitges - Catalonian International Film Festival, 2016
- Directing Award - Dramatic, Sundance Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 64/100

Un om fara speranta, izolat pe o insula parasita se imprieteneste cu un cadavru si pornesc impreuna intr-o calatorie incredibila spre casa.

Un film dubios, cu un umor dubios, greu de suportat si chiar scarbos pe alocuri. Intriga este atat de nerealista, incat ma intreb ce se fumase cand s-a gasit ideea asta. Cei crae cauta logica si morale profunde in filmul asta s-ar putea sa le gaseasca, dar probabil sunt aceiasi oameni acre invata lucruri si de la pietre. Nu este cel mai dinamic film, dar nebunia propusa de intriga te tine atent pana la final.

Distributia ni-i propune in prim plan pe doi actori care de ani de zile vor sa demonstreze lucruri. Paul Dano vrea sa fie luat in serios, iar Daniel Radcliffe se chinuie sa fie perceput si altfel decat Harry Potter. Desi prestatiile lor sunt decente, nu cu astfel de roluri vor reusi ce si-au propus. Restul rolurilor sunt atat de mici incat nu merita mentionate.

Daca va plac lucrurile anormale, inteligente si umorul atipic. atunci filmul asta este fix pentru voi. Stomacele sensibile in schimb, ar trebui sa il ocoleasca. Exista si niste lectii de viata pe acolo despre identitate, perceptie si curaj, dar eu am fost prea socat de ce se intampla pe ecran ca sa le iau in seama.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!