sâmbătă, 26 august 2017

The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015)

Titlu original: La dame dans l'auto avec des lunettes et un fusil

Gen: Thriller

Distributie: Freya Mavor, Benjamin Biolay, Elio Germano, Stacy Martin, Sandrina Laroche

Regizor: Joann Sfar [a mai regizat: The Prophet(2014), The Rabbi's Cat(2011), Gainsbourg: A Heroic Life(2010)]

Incasari: 10.000 $

Premii:
- Best Costume Design (Meilleurs costumes), Magritte Awards, Belgia 2016

Nota Gealapa: 5.75

Incercarile si necazurile lui Dany Dorméus.

O incercare laudabila a francezilor, dar au avut o poveste extrem de simpla pe care au vrut sa o complice si sa o faca sofisticata. Nu prea merge. Dupa putina confuzie la inceput, totul devine clar si banalitatea te loveste in plin. Este destul de haotic si nu am reusit sa empatizez cu nici un personaj. Nu m-a dat pe spate nici cinematografia, nici editarea, dar macar am descoperit cateva melodii interesante in coloana sonora.

Nici interpretarile protagonistilor nu au fost cine stie ce. Freya Mavor s-a straduit saraca, dar in afara de o semi-erectie nu mi-a provocat vreun sentiment, iar Benjamin Biolay s-a straduit tot filmul sa il copieze pe Benicio Del Toro si a reusit in aceeasi masura in care American Cola a reusit sa reprodruca gustul de Coca Cola.

Au fost momente in acare m-am plictisit teribil, dar si cateva scene interesante. Per total, este un filmulet de categoria B, clasificat optimist ca thriller, pe care va recomand sa il evitati. Sunt filme de categoria B mult mai interesante ca acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!