miercuri, 30 august 2017

The Gunman (2015)

Gen: Actiune, Crima, Drama

Distributie: Sean Penn, Idris Elba, Jasmine Trinca, Javier Bardem, Ray Winstone

Regizor: Pierre Morel [a mai regizat: Clan of the Cave Bear(2015), From Paris with Love(2010), Taken(2008), Banlieue 13(2004)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 11.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 39/100

Un lunetist dintr-o echipa de mercenari il asasineaza pe ministrul mineritului din Congo, dupa care este nevoit sa se ascunda. Peste ani, se intoarce in Congo si devine el insusi tinta unor asasini.

 Aveam chef de un film de actiune, dar asta nu a fost cel mai satisfacator. Este destul de banal si are o intriga pe care am vazut-o in aceasta forma sau una asemanatoare de nenumarate ori. Scenariul nu este nici el cine stie ce. Scene bune exista, dar nu sunt majoritare, iar efecte speciale sunt si ele mediocre. De altfel, tot filmul este unul extrem de ordinar si nu are nici macar un lucru care sa il faca sa iasa din pluton.

Distributia poate parea foarte atractiva la prima vedere, dar in afara de Sean Penn, restul numelor mari au primit roluri minore si au fost foslositi doar pentru a face afisul mai interesant. Idris Elba cel putin, nu cred ca apare mai mult de doua minute in tot filmul. Sean Penn a fost atat de obosit in filmul asta, ca m-a obosit si pe mine. Jasmine Trinca a avut si ea un rol plin de clisee, in ipostaza femeii indragostite si aparent foarte morala, dar dovedindu-se ulterior ca nu are prea multe principii.

Il pot recomanda doar daca vrti sa vedeti un film cu un nivel minim de angajament, care nu va va bantui nici o secunda dupa ce s-a terminat. Este un film plin de actori britanici, pe care n stii de unde sa ii iei, dar ii recunosti de undeva, care se pierd in cliseele propuse de scenariu. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!