sâmbătă, 5 august 2017

The Good Night (2007)

Gen: Drama

Distributie: Martin Freeman, Gwyneth Paltrow, Penélope Cruz, Danny DeVito, Simon Pegg

Regizor: Jake Paltrow [a mai regizat: De Palma(2015), Young Ones(2014)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.95

Metascore: 49/100

Un fost star muzical care acum traieste facand jingleuri pentru reclame are o criza de varsta mijlocie.

Un film foarte greu de suportat, dar cu destule lucruri bune prin el. Nu este deloc dinamic, dar lentoarea cu care se dezvolta actiunea are scopul de a-ti permite sa digeri informatia care ti se transmite. Filmul asta aproape ca te face sa te simti prost ca ai vise. Atmosfera generala este una foarte apasaatoare. Este unu din cele mai deprimante filme pe care le-am vazut.

Distributia a adunat destule nume relevante. Din pacate, acestea au fost relevante mai degraba in anii 90'. Cruz, DeVito sau Paltrwo, ne ofera acelasi gen de prestatie semiplictisita cu care ne-au obisnuit in ultima vreme. Martin Freeman, protagonistul nu are nici el vreo prestatie mai rasarita, astfel ca faceti voi calculele: actori plictisiti + scenariu plictisitor.

Sa faci un film cu si despre vise nu este usor si asta se vede si in acest film. intri intr-o lume a simbolisticii pe care va fi greu sa o explici pe intelesul tuturor. Filmul ar fi avut o nota mult mai mare, daca inceputul filmat in stilul unui pseudo-documentar nu i-ar fi dezvaluit finalul, chiar din primul minut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!