miercuri, 30 august 2017

Ted 2 (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi

Regizor: Seth MacFarlane [a mai regizat: A Million Ways to Die in the West(2014), Ted(2012)]

Buget: 68.000.000 $
Incasari: 438.000.000 $

Premii:
- Best Comedy, Golden Trailer Awards, 2015
- Best Comedy TV Spot, Golden Trailer Awards, 2015
- Best Comedy Poster, Golden trailer Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 48/100

Proaspat casatoritii Ted si Tamy-Lynn vor sa aiba un copil, dar pentru a se califica pentru rolul de parinte Ted trebuie sa dovedeasca intr-un tribunal ca este o persoana.

Privit obiectiv, acest film nu este vreo capodopera si este chiar mai slab decat predecesorul tau. Cumva insa, nu stiu cum, mie mi-a intrat pe sub piele. poate datorita intrigii absolut halucinante, care face filmul sa nu se ia in serios. Conteaza mai putin subiectul principal, sau deznodamantul; conteaza mai mult drumul pana in punctul final, care este presarat cu o cantitate uriasa de glume, nu toate bune, dar unele absolut geniale. Nu va asteptati sa vedeti vreun umor pe genul Toma Caragiu. Este un umor aproape grosolan, dar bine facut.

In mare, distributia este aceeasi pe care o stim. Singura fata noua intr-un rol important este cea a Amandei Seyfried, care nu are vreo interpretare cine stie ce, dar se simte ca si ea s-a distrat la filmari. Sarea si piperul sunt date de actorii foarte mari, care au acceptat sa apara fie si numai pentru cateva secunde la aceasta mare acterinca. Morgan Freeman si Liam neeson sunt doar doua dintre aceste nume.

Intriga are vreun sens doar in contextul primului film, dar nimeni nu cred ca asteapta lectii de viata de la Ted. Tot ce am vrut de la acest film a fost sa rad si am facut-o mai mult decat m-am asteptat. Seth MacFarlane nu va mai avea in toata cariera lui succesul pe care l-a avut cu Family Guy, dar asta nu inseamna ca nu va produce alte filme bune incercand. Astept cu nerabdare sa apara si Ted 3. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!