joi, 10 august 2017

The Company Men (2010)

Gen: Drama

Distributie: Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones, Suzanne Rico, Kent Shocknek

Regizor: JohnWells [a mai regizat: Burnt(2015), August: Oasge County(2013)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 5.000.000 $

Premii:
- Best Screenwriter, AARP Movies for Grownups Awards, 2011
- Best Debut as Director, New York Film Critics, Online 2010

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 69/100

Povestea se concentreaza pe trei barbati care incearca sa supravietuiasca dupa ce au fost concediati de compania la care lucrau si felul in care le este afectata viata, familia si comunitatea.

Un film care incearca sa ii convinga pe corporatisti ca exista viata si dupa corporatie, dar ne arata o sinucidere si oameni care fac orice sa se intoarca intr-o corporatie. Nu prea am putut sa empatizez cu personajele si nu stiu exact de ce, pentru ca scenariul a fost foarte bine scris. Un film simplu, despre criza financiara si cum i-a afectat ea pe bogati. Parca si auzeam pe coloana sonora melodia aia populara "Ca sarac e rau / Si bogat e greu".

Distributia foarte buna, dar nu prea am vazut cine stie ce implicare de la numele mari. In afara de Tommy Lee Jones, care a avut o prestatie solida, restul s-au comportat exact ca personajele snoabe si lipsite de emotii pe care le-au interpretat. Nu am crezut nici o lacrima varsata de Ben Affleck.

Probabil ca daca te-ai regasit la un moment dat intr-o situatie asemanatoare cu cea din film iti va placea si il vei considera credibil. Mesajul filmului nu este unul neaparat unul optimist. Ne prezinta realitatea pana la urma: unii reusesc, altii nu. Finalul este unul destul de bun. In concluzie, este un film destul de distractiv, chiar daca nu are nici o explozie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!