luni, 14 august 2017

The Final Girls (2015)

Gen: Comedie, Horror

Distributie: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Adam Devine, Alexander Ludwig, Nina Dobrev

Regizor: Todd Strauss-Schulson [a mai regizat: Onion News Empire(2013), A Very Harold & Kumar 3D Christmas(2011), Naked but Funny(2010), Blimp Prom(2009), Drunks vs. Highs(2009)]

Buget: 4.500.000 $

Premii:
- Best Screenplay, Fright Meter Awards, 2015
- Fan Favorite, iHorror Awards, 2016
- Best Screenplay, Sitges - Catalonian International Film Festival, 2015
- Oficial Fantástic Competition - Special jury Prize, Sitges - Catalonian International Film Festival, 2015
- Special Prize of the Jury - Feature Film, Sitges - Catalonian International Film Festival, 2015
- Feature Film, Stanley Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 59/100

O tanara care inca nu si-a revenit dupa moartea mamei ei, care era un star al filmelor horror din anii '80, ajunge captiva in lumea celui mai faimos film al mamei sale. Reunite, cele doua trebuie sa il infrunte pe maniacul ucigas din film.

Un film usor, de vara, fara pretentii si fara sens. Intriga nu este originala si din satart elimina posibilitatea de a lua filmul in serios. Scenariul plin de clisee, nu toate intentionate, il ingroapa si el. In afara de cateva scene gore mai degraba amuzante si a unui numar mic de glume reusite, filmul nu are mai nimic de oferit.

Distributia este si ea mediocra. Contine cateva figuri familiare, dar pe care le recunoastem din alte prestatii indoielnice de-ale lor, in filme de mana a doua. Cu un asemenea scenariu ar fi fost cu adevarat surprinzator ca cineva sa produca vreo interpretare demna de aprecieri. Taissa Farmiga parca a mai incercat cate ceva, dar senzatia este ca s-a straduit prea mult.

Actiunile si glumele sunt voit hiperbolizate, dar parca regizorului i-a lipsit curajuls a isi asume asta pana la capat si putinul potential pe care filmul il avea a ramas neatins. Cumva in tot haosul asta si-a facut loc si putina emotie, iar asta trebuie apreciat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!