sâmbătă, 26 august 2017

The Last Witch Hunter (2015)

Gen: Fantastic, Actiune, Aventura

Distributie: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Ólafur Darri Ólafsson, Rena Owen

Regizor: Breck Eisner [a mai regizat: The Crazies(2010), Beyond(2006), Sahara(2005), Thoughtcrimes(2003)]

Buget: 90.000.000 $
Incasari: 283.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 34/100

Ultimul vanator de vrajitoare este ultimul lucru care sta intre umanitate si fortele combinate ale celor mai ingrozitoare vrajitoare din istorie.

Filmul asta a fost o adevarata dezamagire. Cu un buget semnificativ si cu o intriga care oferea posibilitati nenumarate , desi nu era originala, ma asteptam sa fiu dat pe spate. Din punct de vedere vizual filmul arata intr-adevar foarte bine. Problema este cu scenariul. Daca prima parte a filmului promite si creeaza anticipare pentru continuare, in a doua jumatate logica se pierde pe drum si multe lucruri care se intampla nu prea au sens, iar daca asta se intampla intr-un film cu vrajitoare spune destule.

Distributia este interesanta, dar i-as sfatui pe actorii importanti care au lucrat la acest film sa se intoarca la celelalte proiecte ale lor. Vin Diesel  ar trebui sa ramana la Fast & Furious pentru ca nu prevad un viitoar prea stralucit pentru acest film, chiar daca se anunta un sequel. Nu calitatea interpretarilor este problema filmului, pentru ca actorii au scos tot ce se putea scoate de la un scenariu mediocru.

Daca nu va intereseaza atat de mult ca o poveste sa fie impecaila la capitolul logica, atunci o sa va placa acest film, care o sa va ia fata cu scene epice pline de efecte speciale si cascadorii. Personajele sunt relativ credibile, iar filmul se  termina fix inainte sa devina prea lung. Daca finalul nu ar fi r fi fost atat de stereotipic, ar fi fost si mai bine. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!