vineri, 11 august 2017

The Forbidden Kingdom (2008)

Gen: Aventura, Fantastic, Actiune

Distributie: Jackie Chan, Jet Li, Michael Angarano, Juana Collignon, Morgan Benoit

Regizor: Rob Minkoff [a mai regizat: Mr. Peabody & Sherman(2014), Flypaper(2011), The Haunted Mansion(2003), Stuart Little 2(2002), Stuart Little(1999)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 282.000.000 $

Nota Gealapa: 7
Metascore: 57/100

O descoperire facuta de un adolescent american obsedat de kung-fu il trimite intr-o aventura in China, unde se alatura unei bande de luptatori in incercarea lor de a-l elibera pe Regele Maimuta.

Principala problema a filmului este faptul ca nu este prea matur pentru publicul tanar si prea pueril pentru cel matur. Sunt multe lucruri bune in acest film, dar si cateva rateuri. Efectele speciale nu sunt toate reusite, de exmplu. Povestea este una clasica, iar dialogurile de asemenea. Pe de alta parte insa, cu putina autoironie si cu scene de lupta foarte buna si acre mi-au trezit nostalgii, filmul reuseste sa se faca placut.

Distributia, ca si filmul, este cu bune si rele. Jet Li si Jackie Chan se simt in acest gen de filme ca pestele in apa, iar cei doi produc chiar o scene de lupta foarte buna. Michael Angarano in schimb, nu prea avea ce cauta pe langa ei. Nu a fost absolut deloc credibil ca protagonist al acestui film. In general, de la rolurile mari pana la cele mici, partea asiatica a distributiei a dus greul.

Nu este cel mai profund film, dar in mod ciudat iti dau un sentiment de satisfactie. Este un fel de Karate Kid  fantastic. Este o poveste clasica despre maturizare si despre cum trebuie sa suferi pentru ce este corect. E aruncata si ceva magie pe acolo, deci trebuie sa va asteptati si la trucuri salvatoare cand e nevoie de ele. per total, este un film distractiv pe care il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!