sâmbătă, 19 august 2017

The Adderall Diaries (2015)

Gen: Drama, Crima, Thriller

Distributie: James Franco, Ed Harris, Amber Heard, Wilmer Valderrama, Timothée Chalamet

Regizor: Pamela Romanowsky [a mai regizat: The Institute(2017), The Color of Time(2012)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Metascore: 42/100

Eliot, un fost scriitor de succes care acum are probleme, decide sa scrie despre o femeie disparuta si despre procesul in care sotul acesteia este acuzat de crima.

Filmul asta parea ca detine toate armele sa fie unul mai bun decat a fost. Titlul e atragator, iar intriga, desi nu este chiar originala, oferea suficient potential pentru un thriller palpitant. Nu a fost sa fie. Am avut in fata o drama decenta, care se va pierde insa in multime. Nu are nimic deosebit, nu straluceste in nici un moment si chiar daca per total este un film agreabil, este destinat sa fie uitat.

Distributia era si ea la fel de promitatoare. Cand il ai pe James Franco in distributienu stii niciodata la ce sa te astepti. Poate sa fie foarte bine, sau poate sa fie un dezastru; atat filmul cat si prestatia lui.De data asta, ambele au fost doar mediocre. Mi s-au parut mult mai ok interpretarile di rolurile secundare ale lui Ed Harris si Amber Heard, ambii foarte naturali si credibili.

Filmul abordeaza tema perspectivei personale si a distorsionarii amintirilor in avantajul nostru, un subiect deloc usor, pe care l-au scos la capat decent, in ritmul potrivit. Filmul dezvolta suficient doar personajul principal si s-ar fi impus sa stim mai multe si despre ceilalti. Din pacate, interpretareqa lui Ed Harris este atat de credibila, ca iti dezvalui cumva marea rasturnare de situatie a filmului. Thrillerul si crima sunt prezente aici doar tangent si nu influenteaza povestea deloc. Va recomand acest film doar daca va plac dramele psihologice.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!