vineri, 25 august 2017

The Boys Are Back (2009)

Gen: Drama

Distributie: Clive Owen, Emma Booth, Laura Fraser, George MacKay, Nicholas McAnulty

Regizor: Scott Hicks [a mai regizat: Fallen(2016), Highly Strung(2015), The Lucky One(2012), Glass: A Portrait of  Philip in Twelve Parts(2007), No Rservations(2007)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 57/100

Un scriitor sportiv devine un tata singur in circumstante tragice.

O drama siropoasa cu volan pe dreapta, care are in centrul actiunii un barbat, pentru a capta si ceva public masculin. Cancer, familii disfunctionale si copii traumatizati; cam acestea sunt ingredientele prin care acest film si-a asigurat un minim succes. Scenariul este decent, ritmul este bun. dar chiar si asa ramane o drama de pluton, agreabila pe moment si pe care o veti uita pana a doua zi.

Distributia este mai de mana a doua, cum era si normal pentru un asemenea film. Clive Owen ar eo interpretare solida, dar nu parea sa creada pe deplin in ce face. :a acest capitol spectacolul a fost furat de copiii actori, care au fost surprinzatori de buni, naturali si credibili.

Filmul mai are un avantaj: emana un aer de onestitate si prospetime. Este un film care doar pune intrebari, fara sa ofere vreun raspuns, ceea ce il face destul de realist, pentru ca povestile din viata reala sunt de cele mai multe ori incomplete. Daca va simtiti sensibili, vi-l recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!