luni, 21 august 2017

Baby Driver (2017)

Gen: Actiune, Crima, Musical

Distributie: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González, Micah Howard

Regizor: Edgar Wright [a mai regizat: The World's End(2013), Scott Pilgrim vs. the World(2010), Grindhouse(2007), Hot Fuzz(2007), Straight 8(2004)]

Buget: 34.000.000 $
Incasari: 336.000.000 $ (pana acum)

Filmul a obtinut, pana in acest moment, urmatoarele premii:
- Best Action, Golden Trailer Awards, 2017
- Best Film Editing, International Online Cinema Awards (INOCA), 2017
- Best Sound Mixing, International Online Cinema Awards (INOCA), 2017
- Best Sound Editing, International Online Cinema Awards (INOCA), 2017
- Audience Award - Headliners, SXSW Film Festival, 2017

Nota Gealapa: 7.90
Metascore: 86/100

Dupa ce este fortat sa lucreze pentru un interlop, un tanar sofer ajunge sa fie implicat intr-un jaf sortit esecului.

Este foarte greu astazi sa fii original si sa faci ceva ce nu s-a mai facut. Intriga acestui film nici nu este; ba chiar este banala si uzata si chiar tratata superficial, ceea ceste si poate singurul defect al filmului. Ce este foarte orignal, este modul absolut suprinzator in care a fost pusa in scena. Nu este un musicl clasic; nu canta nimeni, dar muzica completeaza atat de bine scenele si este sincronizata atat de bine incat ramai masca. Ritmul este alert si nici cascadoriile nu sunt rele, dar muzica este vedeta acestui film si ma astept sa castige si premii mai importante decat cele castigate pana acum.

Distributia este si ea foarte buna. Este foarte diversa si are atat actori din vechea generatie, cat si figuri noi, astfel ca se adreseaza multor tipologii de fani. Interpretarile nu sunt wow, dar sunt in stilul filmului si sunt suficiente pentru a nu crea disconfort. Ca si observatie, as spune totusi ca tot garda veche, in frunte cu Kevin Spacey si Jamie Foxx, a furat lumina reflectoarelor.

Scenele cu urmariri de masini sunt demne de Fast and Furious. Muzica este excelenta si propune cantece din toate generatiile. Actiunea este pura si va creste nivelul de adrenalina constant, iar umorul este si el de foarte buna calitate. Toate aspectele acestui film se apropie de perfectiune. O atentie mai mare la detalii si o importanta sporita acordata unor gauri logice din scenariu l-ar fi facut si mai bun. Este un film care trebuie neaparat vazut. Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!