marți, 29 august 2017

The Fault in Our Stars (2014)

Gen: Drama

Distributie: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell

Regizor: Josh Boone [a mai regizat: Stuck in Love(2012)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 582.000.000 $

Filmul a obtinut 21 de premii, printre care:
- Best Romance, Golden Trailer Awards, 2014
- Best Music Supervision for Films Budgeted Under 25 Million Dollars, Guild of Music Supervisors Awards, 2015
- Truly Moving Picture Award, Heartland Film, 2014
- Best Breakout Performance: Actress (Shailene Woodley), Hollywood Film Awards, 2014
- Outstanding Music Supervision - Film, Hollywood Music in Media Awards (HMMA), 2014

Nota Gealapa: 8.20
Metascore: 69/100

Doi adolescenti bolnavi de cancer pleaca intr-o calatorie revelatoare la Amsterdam, pentru a cunoaste un scriitor retras.

O adevarata epopee dramatica, dar transmisa cu inima usoara, motiv pentru care nu este deprimanta, ba chiar este amuzanta in ce mai mare parte a timpului. Dar si cand loveste tragedia, o face cu putere si te prinde cu garda jos. Scenariul este foarte bun si foloseste un minim de clisee. Coloana sonora este aproape perfecta si sporeste efectul fiecarei scene importante. Fiind si foarte original, filmul este imprevizibil in cea mai mare parte a timpului, lucru destul de rar intalnit azi.

Distributia nu pare cine stie ce la prima veder, dar cei doi protagonisti au scos din joben prestatii foarte bune. Ansel Elgort nu imi este cel mai familiar nume (il stiam doar din Divergent), asa ca prestatia lui a fost o surpriza placuta. Si mai surprinzatoare a fost insa interpretarea Shailenei Woodley. Cred ca este primul sau rol, in care trebuie sa ofere o interpretare 100% matura si sa transmita toate emotiile posibile si a aratat aici ca este intr-adevar o actrita buna.


Daca sunteti mai slabi de inger, luati-va o cutie de servetele cand vedeti filmul asta, pentru ca o sa va faca sa plangeti ca si cum ziua de maine nu ar exista. Cred ca va deveni un film de referinta al genului. Din cand in cand sufletul cere si un film despre iubire, iar asta este unul dintre cele mai bune, asa ca il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!