duminică, 30 iulie 2017

Sicario (2015)

Gen: Actiune, Drama

Distributie: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Victor Garber, Jon Bernthal

Regizor: Denis Villeneuve [a mai regizat: Arrival(2016), Enemy(2013), Incendies(2010), Polytechnique(2009), Happiness Bound(2007)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 167.000.000 $

Filmul a obtinut 14 premii, printre care:
- Honorable Mentions (The Next Ten Best Picture Contenders), Awards Circuit Community Awards, 2015
- Best Supporting Actor (Benicio Del Toro), Central Ohio Film Critics Association, 2016
- Best Supporting Actor (Benicio Del Toro), Chicago Film Critics Association Awards, 2015
- Supporting Actor of the Year (Benicio Del Toro), Hollywood Film Awards, 2015
- Outstanding Sound - Feature Film, Hollywood Post Alliance, US 2016

Nota Gealapa: 7.60
Metascore: 82/100

Un agent FBI idealist este cooptat intr-o echipa guvernamentala cu scopul de a ajuta in razboiul drogurilor de la granita dintre Statele Unite si Mexic.

Filmul asta are cam tot ce trebuie sa aiba un film de actiune. o poveste solida si interesanta, scene explozive, suspans, adrenalina si un final imprevizibil si diferit de happy-endurile clasice. Nu a avut bugetul unui blockbuster, dar a avut suficienti bani ca sa arate cum trebuie. Mare parte din succes i se datoreaza lui Denis Villeneuve, un regizor obisnuit sa produca filme bune cu resurse limitate.

Distributia estea si ea foarte buna. Din pacate, m-a dezamagit prestatia lui Emily Blunt, pe care aceasta vulnerabilitate nu o prinde intr-un asemenea film si nu a fost foarte credibil personajul ei. e drept ca a si avut parte de un personaj atipic. Noroc cu Benicio Del Toro care a salvat situatia cu o interpretare de clasa. Omul asta ma impresioneaza de fiecare data cand il vad.

Parerea mea este ca in zilele noastre cu greu gasesti un thriller atat de bun ca acesta. Sicario livreaza cantitatea potrivita de adrenalina si actiune, intr-un mod care te tine interesat pana la final. Bineinteles ca are si el defectele lui si am fost si dezamagit de deciziile luate de scenaristi pe alocuri, dar este genul acela de film la care nu te poti opri sa te uiti. Va avertizez ca are si unele pareri politice, care nu vor fi pe placul tuturor. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!