luni, 10 iulie 2017

Regression (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Ethan Hawke, David Thewlis, Emma Watson, Lothaire Bluteau, Dale Dickey

Regizor: Alejandro Amenábar [a mai regizat: Agora(2009), The Sea Inside(2004), The Others(2001), Open Your Eyes(1997), Thesis(1996)]

Buget: 18.100.000 $

Premii:
- Worst Spanish Director, Yoga Awards, 2016

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 32/100

Un detectiv si un psihanalist descopera existenta unui cult satanist in timpul investigatiei unui viol.

Filmul este bazat pe o poveste adevarata. Acest amanaunt lucreaza in favoarea filmului in prima parte, cand il face chiar mai interesant, dar total impotriva sa, pentru ca adevarul genereaza rasturnarea de situatie majora, care dezamageste un public tinut pana atunci cu ochii lipiti de ecran. Filmul nu fusese o capodopera nici pana in acel moment, dar intriga era una plina de potential, care pana la un punct a fost si valorificat.

Distributia este potrivita pentru un film de mana a doua important. Ethan Hawke are o interpretare plina de implicare si buna in masura in care talentul lui ii permite. Emma Watson are un rol micut, dar atat cat joaca o face foarte bine si daca as fi iubitul ei, as fi foarte suspicios avand in vedere versatilitatea ei si usurinta cu care mascheaza ce este cu adevarat.

Scenariul este slab si plin de gauri si nu reuseste sa compenseze in nici un fel dezamagirea pe care ne-o ofera. Alejandro Amenábar a produs si filme mult mai bune si munca lui merita apreciata, dar acesta este un proiect ratat pe care trebuie sa il dea in spate. Nu am cum sa recomand acest film nimanui. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!