sâmbătă, 29 iulie 2017

Wither (2012)

Titlu original: Vittra

Gen: Horror

Distributie: Patrik Almkvist, Lisa Henni, Patrick Saxe, Johannes Brost, Amanda Renberg

Regizor: Sonny Laguna [a mai regizat: We Are Monsters(2015), Blood Runs Cold(2011), Madness(2010)]

Buget: 300.000 SEK

Nota Gealapa: 5.55

Ida si Albin sunt un cuplu fericit. Ei pleaca intr-o vacanta cu prietenii la o cabana din intinsele paduri suedeze, dar sub podeaua cabanei ii astepta ceva malefic din trecutul intunecat al Suediei.

Un film suedez cu zombie. Din pacate producatorii au copiat nenumarate clisee din filmele americane ceea ce l-a facut la fel de deazgreabil. Intriga este foarte slaba, logica apare si dispare, iar previzibilitatea exista inca din primele minute. Din fericire au facut si acteva lucruri bune. trebuie sa recunosc ca am vazut cei mai infricosatori zombie de ceva vreme incoace si exista vreo cateva scene care iti dau fiori.

Distributia nu imi spune nimic din punct de vedere al numelor, dar si la acest capitol s-au inspirat de la Hollywood. Multi tineri probabil dornici de afirmare s-au zbatut in zadar sa isi arate abilitatile actoricesti, dar nu pot sa spun ca am vazut vreo interpretare mai acatarii din partea vreunuia. Nici macar nu au avut bunul simt sa arunce niste nuditate in compensatie.

Practic, acest film este varianta suedeze a lui The Evil Dead. In afara de nivelul de gore destul de ridicat nu prea s-a apropiat de original. Se vede ca unele scene au fost lungite in exces, doar pentru a ajunge la o durata finala rezonabila. Nu vi-l recomand decat daca vreti sa vedeti un film intr-o limba mai ciudata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!