miercuri, 12 iulie 2017

Sinister 2 (2015)

Gen: Horror

Distributie: James Ransone, Shannyn Sossamon, Robert Daniel Sloan, Dartanian Sloan, Lea Coco

Regizor: Ciarán Foy [a mai regizat: The Wilding(2016), Citadel(2012), Hotel Darhlight(2009)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 29.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 32/100

O tanara mama si cei doi copii ai ei se muta la tara intr-o casa marcata pentru moarte.

Ma asteptam ca acest film sa nu se ridice la nivelul primului Sinister, dar nu ma asteptam sa fie o diferenta atat de mare. Legatura cu primul film este oarecum fortata si nu ni se ofera mai nimic nou, pentru a mentine fiorii dati de primul film. Este ca o ciorba reincalzita, in care recunosti unele gusturi familiare, dar nu e la fel ca cea preparata pe loc. Pentru ca elementul surpriza nu mai exista, absenta noutatilor face filmul foarte putin palpitant.

Distributia nu mai este nici ea atat de buna. ethan hawke a stiut cand sa paraseasca corabia, iar locul sau a fost ocupat de James Ransone, care a avut aici o prestatie absolut mediocra, cum au avut de altfel si colegii lui din rolurile secundare. Culmea, cele mai credibile interpetari le-au avut copiii din distributie.

Filmul a avut un buget de peste trei ori mai mare decat primul, astfel ca efectele, desi in mare parte aceleasi, sunt produse mai bine. Se resimte insa un regizor si o mana de actori care nu au avut nici o legatura cu primul film. Stangacia acestora anuleaza orice avantaj oferit de buget. As cataloga acest film ca fiind cel mult decent si il recomand doar celor care au vazut Sinisteri si vor sa inchida cumva povestea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!