sâmbătă, 22 iulie 2017

Slither (2006)

Gen: Horror, SF

Distributie: Nathan Fillion, Elizabeth Banks, Michael Rooker, Don Thompson, Gregg Henry

Regizor: James Gunn [a mai regizat: Guardians of the Galaxy Vol. 2(2017), Guardians of the Galaxy(2014), Movie 43(2013), Super(2010)]

Buget: 15.500.000 $
Incasari: 10.100.000 $

Premii:
- Best Make-Up, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2007
- Highest Body Count, Fangoria Chainsaw Awards, 2006

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 69/100

Un orasel este napadit de un virus extraterestru care ii transforma pe oameni in zombie si in tot felul de mutanti.

Filmul asta are mici crize de personalitate. In principiu este destul de autoironic si usurel, dar au scapat cateva scene care se vor serioase. Este greu sa faci o comedie horror. Risti sa nu iasa nici o comedie amuzanta si nici un horror reusit. Asa se intampla si cu Slither. Este usor amuzant pe alocuri si sunt cateva scene care iti provoacea cativa fiori, dar nu straluceste la nici unul din cele doua capitole. Scenariul nu este cel mai provocator si nici intriga nu este chiar originala.

Distributia nu e rea pentru un film de mana a doua. Cel mai important nume este cel al lui Elizabeth Banks, a carei cariera se afla probabil intr-o criza daca a ajuns sa apara in astfel de filme si care ici aici nu ofera vreo interpretare demna de tinut minte. Astfel de filme ofera prestatii artistice remarcabile destul de rar. 

Exista destule scene foarte explicite care ofera un nivel de gore absolut rezonabil, dar in afara de acestea nimic de la acest film nu iese in evidenta. In incercarea de a evita predictibilitatea, scenariul propune cateva rasturnari de situatie care fac filmul din ce in ce mai bizar. Per total, nu cred ca acest film este chiar o pierdere de timp si ar putea reprezenta o optiune pentru o seara de film cu prietenii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!